partner in de carrières van morgen

For Talents

Focus oN Talent

Connecting Talents to Brands

Spotlight Talent

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Add ons

In-House Add Ons

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Partnerschap

Jouw Agent

Wij zijn van mening dat een manager zich moet opstellen als een partner, waar hij/zij op welk moment dan ook op terug moet kunnen vallen.

Het Collectief houdt haar management roster daarom bewust klein, om zo de hoogste kwaliteit aan managementdiensten te kunnen bieden aan de artiesten binnen dit roster.

Deze nauwe focus op een selecte groep, maakt dat wij als team naast onze talenten kunnen staan, op welk moment dan ook.

Transparante Communicatie

Wij streven naar een vertrouwensband door open en eerlijke communicatie, wat leidt tot soepele en efficiënte samenwerkingen.

Persoonlijke Benadering

Elke artiest is uniek, en zo benaderen wij hen ook. Bij het Collectief staat maatwerk centraal; we zorgen ervoor dat onze samenwerking perfect aansluit bij de individuele behoeften en ambities van elke artiest.

Meer dan Management

Onze rol is meer dan alleen professionele ondersteuning; we zijn een partner in zowel de carrière als het persoonlijke leven van onze talenten, altijd beschikbaar om hen te ondersteunen.

Compact Roster

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt voor een compact management roster, om zo de beste ondersteuning te bieden voor onze artiesten.

Brand & Media
Partnerships

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.

Samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Talents

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?