Karma Karma

by Tim Senders

Karma Karma

Festival: Karma Karma

Op 3 juni 2023 werd de eerste editie van Karma Karma georganiseerd, een muziekevenement met een missie om muziekliefhebbers samen te brengen en tegelijkertijd een positieve sociale impact te maken. Het evenement, begonnen met een busreis van Amsterdam Rai naar Wijk aan Zee, vond plaats bij The HangOut, een sfeervolle locatie aan het strand. De line-up bestond uit gerenommeerde dj's zoals Tonno Disko, Senders, Herter, en Job Guijt, wat zorgde voor een uitgelaten sfeer onder de 500+ bezoekers.

Het hoogtepunt van Karma Karma was de donatie van 50% van de winst aan Oma's Soep, een initiatief dat eenzaamheid onder ouderen tegengaat. Deze donatie werd ondersteund door een disco bingo voor opa's en oma's, die de kloof tussen jong en oud overbrugde en een gezellige dag bood vol muziek, bingo, en samenzijn.

Karma Karma was niet alleen een succesvol muziekfeest, maar ook een evenement dat muziek en feest gebruikte om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de maatschappij.

587

Tickets

50%

Gedoneerd

Aan Oma's Soep

4327

Bereik

TikTok

53.181

Totaal bereik

Instagram

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.