FUNKiMAN

by Sem Jacobs

FUNKiMAN

Record Label: FUNKiMAN

FUNKiMAN, een platenlabel opgericht door Sem Jacobs, staat bekend om zijn focus op innovatieve jazz-geïnspireerde elektronische muziek. Het label onderscheidt zich door artiesten onder contract te nemen die deze unieke stijl belichamen, waarbij de combinatie van jazzinvloeden en elektronische beats centraal staat.

Een belangrijk onderdeel van FUNKiMAN's activiteiten is het organiseren van maandelijkse invitational podcasts, waarin diverse artiesten en muziekliefhebbers samenkomen. Deze podcasts dienen als platform voor het ontdekken van nieuw talent, het bespreken van muziektrends en het delen van inspirerende muziekervaringen.

FUNKiMAN's benadering van muziekproductie en -promotie is gericht op authenticiteit en artistieke vrijheid. Het label streeft ernaar een gemeenschap op te bouwen rondom zijn unieke sound, waardoor het een speciale plek inneemt in de hedendaagse muziekindustrie.

EP

Back To The 00's

Tagmann

November 2023
Single

Peaky Time

Sem Jacobs

Maart 2023
EP

Une Nuit À La Cour

Sem Jacobs

September 2022
Single

Pass Me The Wine Please

Sem Jacobs

Mei 2022

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.