Content Creators

Een Stukje

Met Een Stukje confronteren Rogier Tolen, Robbert Bleij en Shariff Nasr hun kijkers graag met het vreemde gedrag van ons als verdwaalde zoogdieren in een moderne wereld. Dit doen zij met humoristische video’s die soms een beetje pijnlijk, vaak erg ongemakkelijk, bijna nooit bedoeld opwindend, af en toe absurdistisch en dikwijls op het randje zijn. Zolang ze ook altijd hun heilige doel weten te behalen en ze je laten lachen omdat het gewoon heel erg grappig is.

In elke menselijke interactie of herkenbare situatie zien zij een kans op een vlijmscherpe persiflage. Van een stukje eerlijkheid van vaders over hun kinderachtige kinderen, tot een stukje relativeren met buurtjes die elkaars meest verschrikkelijke leed op zijn oer-Hollands tot pulp bagatelliseren.. in alles schuilt mogelijk een stukje.

Rogier Tolen is al actief in het vak sinds 2009 en heeft jarenlange ervaring als producer. In die tijd heeft hij meegewerkt aan korte films zoals Fobia 2015, Little Noah's Last Adventure 2017 en The Cottage 2018. Ook is hij Creative Director bij Talpa.

Robbert Bleij is sinds 2015 zelfstandig acteur en heeft meerdere rollen in films vertolkt. Hij is bekend van zijn rollen in Captain Nova 2021, Toon 2016 en Random Shit 2019

Shariff Nasr is regisseur, stand-up comedian, scenarioschrijver en copywriter. Hij heeft prijswinnende korte films, comedyseries, sketches, videoclips, games en commercials geregisseerd. Hij heeft onder andere de regie gevoerd over films zoals El Houb 2022 (winnaar Gouden Kalf) en Little Stars of Bethlehem 2019

66.800

Followers

Instagram

2.2M

Most viewed video

Instagram

82.600

Followers

TikTok

1.3M

Most viewed video

TikTok

Een Stukje

Case Highlights

Brand & Media
Partnerships

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.

Samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Talents

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?