WC Eend: Fresh Disc 2

x Tobias Camman

WC Eend

Fresh Disc

In het vervolg van de succesvolle WC-eend campagne, streefde WC-eend ernaar om verdere bekendheid rond de WC-eend Fresh Disc te creëren. Tobias Camman nam deze uitdaging aan door het land in te gaan om de toiletten van zijn volgers schoon te maken, een unieke wending die zowel humoristisch als verrassend was.

De campagne bestond uit twee Instagram reels. In de eerste video kondigde Tobias met tegenzin aan dat hij namens WC-eend bij mensen thuis de WC zou komen reinigen. De tweede reel toonde zijn bezoek aan twee studentenhuizen, waar hij daadwerkelijk de toiletten schoonmaakte met de Fresh Disc. Deze interactieve aanpak, waarbij Tobias’ komische flair en de extreem witte tanden (een hit uit de eerste campagne) terugkwamen, zorgde voor hoge engagement.

Deze vernieuwende strategie leidde tot een totaal bereik van 266.000 op Tobias' Instagram-account met 127.000 volgers. Met 5.435 likes op de eerste reel en 3.532 op de tweede, plus honderden reacties.

266.000

Totaal bereik

8.967

Totaal Likes

472

Totaal Comments

@

Instagram

2x reel

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.