Content Creator

Tobias Camman

Tobias Camman, opgegroeid in Utrecht, heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig talent in de Nederlandse mediawereld. Na het behalen van zijn vwo-diploma aan de Stichtse Vrije School in Zeist, vervolgde hij zijn studie in Media en Entertainment Management (MEM) aan de Hogeschool Inholland in Haarlem. Zijn carrière nam een vliegende start na zijn acceptatie bij de V-Academy in Hilversum, onderdeel van Vereniging Veronica, waar hij als V-Reporter voor Vodafone aan de slag ging. Zijn tijd bij Talpa, na afronding van de V-Academy, markeert een belangrijke stap in zijn loopbaan.

In 2019 begon hij aan een samenwerking met Daan Boom voor de serie De Kelderklasse (2019), waarna hij ook betrokken was bij projecten zoals de FOMO Show (2021-heden), De Goudhaantjes (2022-heden), het kookprogramma Koken en Knoeien (2022-heden) voor Jumbo en De Platenzaak (2022). Zijn rol als presentator bij KRO-NCRV voor de FOMO Show (2021-heden) en De Platenzaak (2022), beide met Daan Boom en anderen, onderstreept zijn veelzijdigheid. Tobias heeft ook zijn vaardigheden als filmmaker getoond in Kelderklasse 15 (2019), en zijn aanleg voor koken in het YouTube-kookprogramma Koken en Knoeien (2022-heden).

Buiten zijn televisiewerk heeft Tobias zich ook ontpopt als een succesvol auteur van kookboeken. In 2022 debuteerde hij met Voer - Kookboek voor de beginnende foodsnob (2022), gevolgd door Groenvoer - Koken met planten voor mensen die wél van lekker eten houden (2023) in 2023. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan programma's zoals Marble Mania (2023) en De Kluis (2023), waar hij samenwerkte met Daan Boom en Jasper Demollin.

Tobias Camman's carrière is een getuigenis van zijn veelzijdigheid en creativiteit, waarmee hij een unieke plaats heeft verworven in de Nederlandse entertainment- en mediawereld.127.000

Followers

Instagram
50.000

Views per Story

140.000

Views per Reel

10.000

Views per TikTok

Tobias Camman

Case Highlights

Brand & Media
Partnerships

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.

Samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Talents

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?