WC Eend: Fresh Disc 1

x Tobias Camman

WC Eend

Fresh Disc

Het doel van WC-eend was om meer bekendheid te genereren rond hun nieuwe product, de WC-eend Fresh Disc. Voor deze campagne werd samengewerkt met Tobias Camman, die altijd al had gedroomd van een rol in een WC-eend reclame. Geïnspireerd door de iconische campagnes uit de jaren '80, wilde Tobias deze droom verwezenlijken.

Tobias zette zijn humor en sarcasme in om een frisse en vermakelijke draai te geven aan de reclame. Hij legde op een duidelijke, maar humoristische wijze uit wat de Fresh Disc doet en wat de voordelen ervan zijn. Deze aanpak sloot naadloos aan bij de speelse en eigenzinnige stijl van WC-eend.

Deze campagne bereikte op het Instagram-account van Tobias, met 127.000 volgers, een indrukwekkend aantal van 160.000 kijkers. Het resulteerde in 6.570 likes en 137 reacties, wat de effectiviteit van deze unieke benadering onderstreept. De combinatie van Tobias' creativiteit en de nostalgische waarde van de WC-eend reclames zorgde voor een succesvolle campagne.

160.000

Totaal bereik

6.570

Likes

137

Comments

127.000

Volgers

Instagram

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.