Voer

by Tobias Camman

Voer

Kookboek: Voer

Tobias Camman, bekend van zijn culinaire vaardigheden op Instagram en zijn indrukwekkende optreden in De Fomoshow, brengt met 'Voer' een kookboek voor de ambitieuze thuiskok. Dit kookboek, uitgegeven door Blossom Books, is gevuld met meer dan alleen recepten; het is een avontuur in de keuken, met een focus op bijzondere technieken en innovatieve smaakcombinaties. Tobias geeft klassieke gerechten een moderne twist, waardoor ze toegankelijk en haalbaar zijn voor elke kookliefhebber.

In 'Voer' vindt men gerechten die thuis horen in een hoogstaand restaurant, maar die toch eenvoudig te bereiden zijn in een huiselijke omgeving. Het kookboek is een uitnodiging voor iedereen die graag experimenteert in de keuken en die zich niet wil beperken tot de standaard kookformules. Het boek belooft een keukenervaring die zowel verrijkend als verrassend is, perfect voor de thuiskok die zijn of haar culinaire grenzen wil verleggen.

#1

Top 10

Culinair

#3

Nederlandse top 60

Bestsellers

15.000

Verkochte exemplaren

Blossom Books

Uitgeverij

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.