Stëlz: Nieuwe Smaken

x Tobias Camman

Stëlz

Nieuwe Smaken

Stëlz, een merk bekend om zijn hard seltzer, zette een campagne op om hun nieuwe smaken te lanceren. Het doel was niet alleen om de nieuwe smaken te promoten, maar ook om de consumenten te betrekken bij het merk door middel van een winactie.

Deze interactieve campagne werd geleid door Tobias Camman, samen met andere bekende namen zoals Monica Geuze en Sjaak. Elke influencer presenteerde hun favoriete Stëlz-smaak in een video, ondersteund met bijpassende props en muziek. De unieke twist van de campagne was de mogelijkheid voor kijkers om hun eigen ideeën voor een Stëlz-smaak in te sturen via een direct bericht, met de kans om €2500 en 5% van de winst te winnen.

Het resultaat was indrukwekkend, met een totaal bereik van 194.000 op het Instagram-account van Tobias Camman, die 127.000 volgers heeft. De campagne genereerde 5.415 likes en 44 reacties, wat de effectiviteit van deze creatieve en interactieve aanpak onderstreept. Het betrekken van het publiek in het productontwikkelingsproces zorgde voor verhoogde betrokkenheid en een sterke verbinding met het merk.

194.000

Totaal bereik

5.415

Likes

44

Comments

Deliverables

Instagram

2x post, 1x reel

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.