Rennie Kauwgom

x Tobias & Daan

Rennie

Kauwgom

Rennie, bekend om zijn producten voor maagzuur en indigestie, wilde meer aandacht genereren voor de nieuwe Rennie Kauwgom. Het doel van de campagne was om een uniek concept te creëren dat zowel de aandacht trekt als informatief is over het nieuwe product.

Om dit doel te bereiken, werd gekozen voor een samenwerking met Tobias Camman en Daan Boom. Zij ontwikkelden een concept in de stijl van een retro commercial, die zowel retro als overdreven was, passend bij hun humoristische en energieke content stijl. Het resultaat was een vermakelijke video die duidelijk maakte dat het om een nieuw product ging.

Deze aanpak resulteerde in een totaal bereik van 249.000 op het Instagram-account van Tobias, met 127.000 volgers. De video kreeg 5.455 likes en 67 reacties, wat aantoont dat een creatieve en nostalgische benadering effectief kan zijn in het bereiken van een breder publiek.

249.000

Totaal bereik

5.455

Likes

67

Comments

127.000

Volgers

Instagram

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.