PostNL Brievenbuspakje

x Tobias Camman

PostNL

Brievenbuspakje

PostNL, de Nederlandse post- en pakketbezorgdienst, lanceerde een campagne om het gemak van het versturen van brievenbuspakjes via hun app te benadrukken. Het doel was om duidelijk te maken hoe eenvoudig het is om kleine pakketjes via de oranje brievenbussen in de buurt te verzenden.

Voor deze campagne werd Tobias Camman ingeschakeld, die trots is op zijn nieuwe kookboek "Groenvoer". Hij gebruikte dit kookboek om de functionaliteit van de PostNL app te demonstreren. In een video op zijn Instagram, waar hij 127.000 volgers heeft, liet hij zien hoe hij een gesigneerd exemplaar van zijn kookboek als brievenbuspakje verzond.

Deze aanpak resulteerde in een totaal bereik van 137.000 op Instagram, met 3.233 likes en 114 reacties. Het succes van deze campagne toont aan hoe een bekend gezicht gecombineerd met een herkenbaar en dagelijks product, zoals een kookboek, effectief kan zijn in het communiceren van een simpele maar belangrijke boodschap.

147.000

Totaal bereik

3.276

Likes

115

Comments

@

Instagram

3x stories, 1x reel

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.