NIVEA Soft

x Tobias & Jasper

NIVEA

NIVEA Soft

NIVEA, het gerenommeerde merk in huidverzorgingsproducten, lanceerde een campagne om jongere consumenten te interesseren voor hun NIVEA Soft product. Het doel was om een nieuwe, jongere doelgroep aan te trekken, met name mannen en vrouwen die nog niet bekend zijn met bodyproducten.

Voor deze campagne werd een unieke aanpak gekozen met Tobias Camman en Jasper Demollin. Zij namen een dag-vlog op, waarin ze met zelfspot en humor een overdreven versie van het influencer-leven neerzetten, gericht op self-care. Gedurende de dag demonstreerden ze het gebruik van NIVEA Soft, waarbij ze de voordelen van het product benadrukten.

Deze benadering sloeg goed aan bij het publiek. Op Instagram bereikte de campagne een totaal van 261.000 kijkers, met 10.400 likes en 137 reacties. De succesvolle campagne illustreerde de effectiviteit van een creatieve en humoristische aanpak in het aantrekken van een jonger publiek, terwijl het tegelijkertijd de kwaliteiten van NIVEA Soft in de schijnwerpers zette.

261.000

Totaal bereik

Shared post
10.400

Likes

Shared post
137

Comments

Shared post
@

Instagram

1x reel

Shared post

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.