LU Kruidnoten

x Tobias Camman

LU

Kruidnoten

LU, bekend om zijn assortiment aan koekjes en snacks, richtte zich in deze campagne op het veelzijdige gebruik van kruidnoten in de keuken. Het doel was om te laten zien dat kruidnoten meer zijn dan alleen een Sinterklaas-snack en ook een culinaire troef kunnen zijn.

Met Tobias Camman, een ervaren kok met een eigen kookboek, als gezicht van de campagne, werd dit doel op een unieke manier nagestreefd. Tobias creëerde met LU kruidnoten een culinair dessert, waarbij zijn kookvaardigheden en creativiteit werden ingezet om de veelzijdigheid van het product te tonen.

Deze campagne, uitgevoerd op Tobias' Instagram-account met 127.000 volgers, behaalde een totaal bereik van 178.000. Met 6.699 likes en 75 reacties onderstreept het de aantrekkingskracht van innovatief gebruik van traditionele producten. De campagne was niet alleen een demonstratie van Tobias' culinaire vaardigheden, maar ook een effectieve manier om de diversiteit van LU's producten in de kijker te zetten.

178.000

Totaal bereik

6.699

Likes

75

Comments

127.000

Volgers

Instagram

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.