KPN: Blijven Gaan - GB's Delen

x Tobias & Daan

KPN

Blijven Gaan - GB's Delen

KPN, de Nederlandse telecomprovider, introduceerde een unieke functie waarmee binnen één huishouden GB's gedeeld kunnen worden, tot wel 50GB per maand. Het doel van deze campagne was om deze nieuwe functie bekend te maken onder ouders en de generatie Z.

Om dit concept op een boeiende manier te communiceren, werd een creatieve aanpak ontwikkeld met Tobias Camman en Daan Boom. In een grappige campagnevideo besluit Daan bij Tobias in te trekken om zo gemakkelijk GB's te kunnen delen. Deze komische situatie, met een onverwachte twist en een speelse knokpartij, legde op een luchtige manier het voordeel van KPN's nieuwe functie uit.

De TikTok-video van deze campagne bereikte een indrukwekkend totaal van 333.400 kijkers op het account van Daan, die 134.900 volgers heeft. De hoge betrokkenheid, met 28.900 likes en 95 reacties, toont aan dat de combinatie van humor en informatieve content een effectieve strategie was om de unieke functie van KPN onder de aandacht te brengen. Bovendien behaalde de video op het Instagram-account van Tobias 167.000 weergaven en 4.506 likes.

167.000

Totaal bereik

4.506

Likes

47

Comments

127.000

Volgers

Instagram

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.