KIA EV6 GT

x Tobias & Jasper

KIA

EV6 GT

KIA, het wereldwijd erkende automerk, lanceerde de nieuwe KIA EV6 GT en zocht naar een manier om de aankondiging meer publiciteit te geven. De oplossing werd gevonden in een unieke samenwerking met Tobias Camman en Jasper Demollin.

Deze bekende influencers gingen op een roadtrip door Zweden met de KIA EV6 GT, waarbij hun avonturen en ervaringen werden vastgelegd op camera. Hun doel was om de kijkers niet alleen te informeren over de auto, maar ook om de funfactor van elektrisch rijden te tonen. Dit deden zij in hun eigen kenmerkende stijl, wat resulteerde in dynamische en aantrekkelijke content.

De campagne bleek een groot succes, met een totaal bereik van 332.000 op Instagram. De reels en posts kregen duizenden likes en honderden reacties, wat aantoont dat deze aanpak effectief was in het vergroten van de bekendheid van de KIA EV6 GT.

332.000

Totaal bereik

Shared post
8.205

Likes

Shared post
111

Comments

Shared post
@

Instagram

1x post, 1x reel

Shared post

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.