Het Verlanglijstje van de Kerststerren

x Tobias Camman

Bol.com

Het Verlanglijstje van de Kerststerren

Bol.com, een toonaangevende Nederlandse en Belgische webwinkel, heeft samengewerkt met Tobias Camman voor een kerstcampagne genaamd "Het verlanglijstje van de kerststerren". Deze campagne was gericht op het creëren van een bewuste kerst- en decemberfeer, met de nadruk op duurzaamheid en bewuste cadeaukeuzes.

Tobias, bekend van zijn kookboeken "Voer" en "Groenvoer", zag in deze samenwerking een kans om zijn passie voor duurzaamheid en eenvoudige kerstviering te delen. In de campagne, bestaande uit een reel en een post op Instagram, illustreerde hij hoe hij zijn huis voor de feestdagen decoreert met producten van Bol.com, terwijl hij het simpel en bewust hield. Zijn persoonlijke verlanglijstje, met zijn eigen kookboek "Voer" als nummer één, werd ook gedeeld om inspiratie te bieden voor duurzame cadeau-ideeën.

Deze unieke benadering werd goed ontvangen op Tobias' Instagram-account, waar het een indrukwekkend bereik van 187.000 views realiseerde. De campagne illustreerde effectief hoe feestelijke decoratie en cadeauselectie hand in hand kunnen gaan met bewustzijn en duurzaamheid, in lijn met de missie van Bol.com.

187.000

Totaal bereik

5.157

Likes

58

Comments

@

Instagram

1x post, 1x reel

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.