HAPPN Valentijnsdag

x Tobias Camman

Happn

Valentijnsdag

HAPPN, een datingapp die gebruikmaakt van locatievoorzieningen om daten te vereenvoudigen, heeft Tobias Camman ingeschakeld voor een Valentijnsdagcampagne. Het doel was om op een humoristische en relateerbare manier uit te leggen hoe HAPPN het date-leven kan verrijken.

Tobias, bekend om zijn humor en ongemakkelijkheid, nam deze uitdaging aan. Hij creëerde een video waarin hij als cupido door de lucht vliegt, en promootte HAPPN als een handige app voor mensen die moeite hebben met het aanspreken van anderen. Deze aanpak sloot perfect aan bij de wensen en behoeften van HAPPN en leverde een entertainende en effectieve campagne op.

Deze Instagram reel bereikte 196.000 mensen op Tobias' account met 127.000 volgers, wat de kracht van creatieve en persoonlijke benadering benadrukt. De campagne was een uitstekend voorbeeld van hoe humor en herkenbaarheid effectief kunnen worden ingezet in marketing, in lijn met de missie van HAPPN om daten gemakkelijker en leuker te maken.

197.000

Totaal bereik

9.379

Likes

164

Comments

127.000

Volgers

Instagram

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.