Gordon's 0.0% Zomer met Gordon's

x Tobias & Jasper

Gordon's

0.0% Zomer met Gordon's

Gordon’s 0.0%, bekend om zijn alcoholvrije gin, heeft samengewerkt met Tobias Camman en Jasper Demollin voor een zomercampagne. Het doel was om te benadrukken dat je tijdens zomerse festiviteiten volop kunt genieten van Gordon’s 0.0% dranken.

Gordon’s, oorspronkelijk een Gin merk uit Londen, heeft zich de laatste jaren ook gericht op het produceren van alcoholvrije gin. Voor deze campagne bundelden Tobias en Jasper hun krachten. Ze wilden het festivalplezier combineren met de verfrissende smaak van Gordon’s alcoholvrije gin.

De video's, gepost op Instagram, lieten zien hoe ze genoten van het festival met de alcoholvrije gin van Gordon’s. Deze strategie paste perfect bij het campagnedoel en werd goed ontvangen door hun volgers.

De campagne behaalde een bereik van 385.000 op Instagram, met 9.459 likes en 127 reacties, wat de succesvolle impact van de samenwerking benadrukt. Het illustreerde hoe zomerse festiviteiten en verantwoord drinken hand in hand kunnen gaan.

385.000

Totaal bereik

Shared post
9.459

Likes

Shared post
127

Comments

Shared post
194.000

Volgers

Instagram

Shared

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.