Glade Geurstokjes

x Tobias Camman

Glade

Geurstokjes

Glade, bekend om zijn huishoudelijke luchtverfrissers, heeft voor een unieke campagne samengewerkt met Tobias Camman. Het doel was om te laten zien hoe Tobias, die normaal gesproken geen fan is van festivals, zich met Glade producten overal thuis kan voelen - zelfs op Lowlands.

Glade's productassortiment, waaronder kaarsen en geurstokjes, staat bekend om het creëren van een aangename huiselijke sfeer. Tobias, met zijn herkenbare humor en voorkeur voor thuiscomfort, nam de uitdaging aan om het festivalgevoel te transformeren. In een creatieve video nam hij Glade geurstokjes mee naar het festivalterrein van Lowlands, waarbij hij een huiselijke sfeer creëerde in zijn camper. Deze aanpak zorgde voor een humoristische en relatable draai aan de gebruikelijke festivalervaring.

Met een bereik van 169.000 op zijn Instagram-account met 127.000 volgers, slaagde de campagne erin om de veelzijdigheid en effectiviteit van Glade's geurstokjes te tonen. Het resultaat was een succesvolle en gedenkwaardige campagne die niet alleen de boodschap van Glade overbracht, maar ook waardevolle en vermakelijke content bood aan Tobias' volgers.

169.000

Totaal bereik

6.692

Likes

38

Comments

127.000

Volgers

Instagram

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.