DJ / Producer

Sem Jacobs

Slechts een jaar geleden begon Sem Jacobs zijn solocarrière en lanceerde zijn eigen label. Met zijn eerste optredens in het buitenland en releases die gesteund werden door vooraanstaande DJ's uit de scene, wist hij al snel zijn stempel te drukken op de house scene.

2023 ontplooit zich daarom als een veelbelovend jaar voor Sem Jacobs, waarin hij niet alleen zijn muzikale horizon verbreedt, maar ook zijn kenmerkende stijl verder verfijnt. Met zijn geluid, dat treffend wordt beschreven als groovy, ritmisch, funky en verfrissend, weet Sem niet alleen de luisteraars wereldwijd te vinden, maar laat hij ook regelmatig grote house venues dansen op zijn nieuwe tracks.

Zo heeft Sem niet alleen zijn eigen label, FUNKiMAN, gelanceerd, maar heeft hij ook met succes opgetreden op enkele van 's werelds meest iconische locaties. Zijn debuut bij No Art in maart 2022 was een mijlpaal, gevolgd door een optreden op het 10-jarig jubileum van Solid Grooves in het legendarische Printworks in Londen. Het jaar 2022 markeerde ook de uitbreiding van Sem's internationale bereik met zijn eerste show in Zuid-Amerika in Salón Amador, Medellín, Colombia. Ondertussen heeft Sem's muziek wereldwijd honderdduizenden luisteraars bereikt, en de hit Pass Me The Wine Please (2022) haalde zelfs BBC Radio 1.

Nu, in 2023, blijft Sem zijn stempel drukken met nieuwe releases, en nieuwe shows. De waardering voor zijn producties wordt verder bevestigd door Skream, die recentelijk tweette: 'Sem Jacobs komt letterlijk voor iedereen... waanzinnige productie!' Terwijl Sem zijn debuut maakte voor FLOW en zich opmaakte voor zijn eerste ADE-show op Thuishaven, leek dit nog maar het begin. Zijn nieuwe release, Jiggy Jerry (2023), staat inmiddels op #8 in de house top 100 + op #58 in Beatport Top 100 (All Genres), waardoor Sem vlak voor het einde van het jaar weer een nieuwe mijlpaal heeft behaald.

78.430

Monthly Listeners

Spotify
2.025.000

Total Streams

Spotify
905.161

Most Streams

Pass Me The Wine Please (My Body)

11.000

Followers

Instagram
Sem Jacobs

Case Highlights

Brand & Media
Partnerships

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.

Samen brengen we jouw ideeën tot leven.

Talents

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?