Air Up

x Tobias Camman

Air Up

De Truffel Macgyver

Air Up® en Tobias Camman hebben samengewerkt om de veelzijdigheid van de Air Up® fles te demonstreren. Air Up® verandert de manier waarop we water drinken door herbruikbare flessen en geur-pods te gebruiken die eenvoudig water transformeren in een verscheidenheid aan smaken, van verfrissende citroen tot exotische perzik.

In deze campagne heeft Tobias Camman, een chef met een focus op creativiteit, 'Truffel Macgyver' geïntroduceerd. Deze visuele demonstratie legde de nadruk op de zintuiglijke ervaring en hoe geur de smaakperceptie beïnvloedt, wat overeenkomt met de werking van de Air Up® fles. Door een truffel boven zijn neus te plaatsen, liet hij op een creatieve manier zien hoe geur en smaak samenkomen.

Deze unieke benadering bereikte een groot publiek op Tobias' Instagram met 127.000 volgers. Het illustreerde hoe alledaagse activiteiten, zoals drinken, een nieuwe dimensie kunnen krijgen met een beetje creativiteit. Dit sluit aan bij de missie van Air Up® om drinken interessanter en smaakvoller te maken.

176.000

Totaal Bereik

5106

Likes

69

Comments

127.000

Instagram Volgers

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.