Royal Club Mocktail

x Jasper Demollin

Royal Club

Ginger Beer 0% Mocktail

Royal Club, bekend om zijn assortiment aan frisdranken, lanceerde een campagne om hun nieuwe product, Ginger Beer 0% suiker, te promoten. Het doel was om consumenten kennis te laten maken met dit nieuwe suikervrije product door middel van een creatieve mocktailreclame.

De campagne werd geleid door Jasper Demollin, bekend van zijn levendige en aansprekende persoonlijkheid op social media. Hij creëerde een video waarin hij een mocktail maakte met het Ginger Beer, begeleid door vrolijke muziek en dynamische beelden. Dit was niet alleen een demonstratie van het product, maar ook een kans voor kijkers om een mocktailset van Royal Club te winnen, wat zorgde voor meer betrokkenheid.

Met een totaal bereik van 82.000 op Jasper's Instagram-account met 67.100 volgers, behaalde de campagne indrukwekkende resultaten: 1.342 likes en 121 reacties. Deze aanpak bewees effectief te zijn in het vergroten van de bekendheid van het nieuwe Ginger Beer 0% suiker van Royal Club, door het gebruik van interactieve en vermakelijke content.

82.000

Totaal bereik

1.342

Likes

121

Comments

@

Instagram

1x Reel

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.