NS: Publieksprijs

x Niek Roozen

NS

Publieksprijs

De Nederlandse Spoorwegen (NS) lanceerden een campagne met Niek Roozen om het lezen tijdens treinreizen te promoten en aandacht te vragen voor de NS-publieksprijs. Het doel van deze campagne was om reizigers te motiveren om deel te nemen aan de publieksprijs en het eerste hoofdstuk van genomineerde boeken gratis te lezen.

Niek Roozen, bekend om zijn rol in jeugdseries, paste perfect bij de doelgroep van de NS. In een video op zijn Instagram-account, waar hij 284.000 volgers heeft, legde Niek uit waarom hij graag met de trein reist, vooral omdat hij dan de tijd heeft om "lekker te lezen". Hij hield de genomineerde boeken voor de NS-publieksprijs in zijn handen en nodigde kijkers uit om deel te nemen aan de actie.

Deze Instagram reel bereikte een totaal van 34.600 kijkers en resulteerde in 890 likes en 12 reacties. De campagne was een succesvol voorbeeld van hoe een bekend gezicht effectief kan worden ingezet om een specifieke boodschap over te brengen, in dit geval het plezier van lezen tijdens het reizen met de NS.

34.600

Totaal bereik

890

Likes

12

Comments

@

Instagram

1x reel

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.