Malibu: "Break a Rule"

x Jasper Demollin

Malibu

"Break a Rule"

Malibu, bekend om zijn Caribische rum met kokosnootsmaak, wilde mensen aanmoedigen om traditionele feesttradities te doorbreken. Voor deze campagne werkte Malibu samen met Jasper Demollin, bekend van zijn levendige en energieke persoonlijkheid.

In plaats van de gebruikelijke Kerst- en Oud & Nieuw-vieringen met familie aan tafel, nam Jasper zijn vrienden en familie mee voor een avond vol karaoke, in samenwerking met de Tante Joke Karaoke Band. Dit concept was een speelse en unieke manier om de feestdagen opnieuw vorm te geven, waarbij de vrolijke sfeer van Malibu naar voren kwam.

Deze campagne bereikte op Jasper's Instagram-account een indrukwekkend totaal van 105.000 kijkers. Met 1073 likes en 21 reacties toonde het de kracht van een innovatieve en niet-traditionele benadering van feestviering, volledig in lijn met de merkidentiteit van Malibu.

105.000

Totaal bereik

1.073

Likes

21

Comments

67.100

Volgers

Instagram

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.