Huidfonds

x Tim Senders

Huidfonds

Zonnebrand voor Huidbescherming

Het Huidfonds, gericht op het verbeteren van huidzorg en bewustwording, heeft samengewerkt met Tim Senders voor een campagne over het belang van zonnebrand. Deze samenwerking had als doel meer bewustzijn te creëren rondom het smeren van zonnebrand tegen huidaandoeningen.

Tim Senders, bekend als DJ en content creator, combineerde deze campagne met zijn optreden op De Zwarte Cross. Hij filmde zijn ervaringen op het festival, waar hij samen met zijn moeder het belang van zonnebrand benadrukte. De video's bevatten tips over goed insmeren en demonstreerden het belang hiervan in een zomerse, festivalomgeving.

De campagne bereikte 26.100 mensen op Instagram en 46.600 op TikTok. Het was een succesvolle combinatie van informeren en entertainen, waarbij de boodschap van het Huidfonds op een aansprekende manier werd overgebracht. Deze samenwerking benadrukt het belang van bescherming tegen de zon, vooral in situaties waar mensen vaak vergeten zich in te smeren, zoals op festivals.

26.100

Totaal bereik

Instagram

46.600

Totaal bereik

TikTok

1.609

Likes

Tiktok

96

Saves

Tiktok

SPOTLIGHT TALENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
No items found.
Our work

Case Highlights

Our network

Agency & Management

Benieuwd naar wie wij vertegenwoordigen?

Om ons agentschap of management roster te bekijken, klik op een van de onderstaande knoppen.

Start now

Your Campaign

Wacht niet langer en neem contact op om jouw campagne te realiseren. Klik op de knop hieronder en vul ons formulier in.Samen brengen we jouw ideeën tot leven.